Tweede Diabetes Trefpunt Enkhuizen 15 januari

6 januari 2015

Op donderdag 15 januari vindt alweer de tweede bijeenkomst van Diabetes Trefpunt Enkhuizen plaats. De gratis bijeenkomst wordt gehouden in Verzorgingshuis Herfstzon in Enkhuizen en wordt georganiseerd door de Cliëntenraad van het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland. Na een succesvolle eerste bijeenkomst waar helaas Professor Dr. Giel Nijpels verstek moest laten gaan (maar we een waardevolle vervanger hadden), zal hij op deze tweede bijeenkomst wel de spreker zijn. Het onderwerp op deze tweede bijeenkomst is Diabetes en medicatie. Uit de evaluatieformulieren bleek dat hier interesse in is.

Het Diabetes Trefpunt Enkhuizen brengt op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om informatie te verkrijgen en ervaringen te delen omtrent type 2 diabetes. Het is een gratis bijeenkomst voor cliënten, partners en familieleden. De bijeenkomst start met een lezing, daarna is er volop gelegenheid met elkaar in gesprek te zijn of vragen te stellen aan de professionals. Naast Professor Dr. Giel Nijpels zal er ook weer een diëtist en diabetesverpleegkundige aanwezig zijn, de Diabetesvereniging Nederland en leden van de cliëntenraad van het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland.

Waar:
Locatie: Centrum Ouderenzorg Herfstzon, Romeinstraat 41, Enkhuizen.
Tijd: zaal is open vanaf 19.00, het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur.
U hoeft zich niet van te voren op te geven en de toegang is gratis.

De volgende data zijn voorlopig vastgesteld:
15 januari 2015
19 maart 2015

Meer weten?
Voor meer informatie over het Diabetes Trefpunt Enkhuizen kun u terecht bij Co Reijnders van de cliëntenraad. C.reijnders@hetnet.nl of 0228-314584. U kun ook contact opnemen met het DZS 0229-219401